Kaoflex cijev fi16mm
Kaoflex cijev fi16mm kaoflex1

Kaoflex cijev fi16mm bijela

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 8711500886888

Kaoflex cijev fi16mm bijela

KAOFLEX Spiralne fleksibilne ojačane cijevi izrađuju se iz PVC-a sive boje RAL 7035. KAOFLEX cijevi su otporne na sve vanjske utjecaje, ulje, masti, plinove. Temperatura primjene je od -10°C do 60°C. Cijevi su izolacijskog otpora 100 MOhm-a i dielektičke čvrstoće 20 kV/mm. KAOFLEX cijevi rabe se za zaštitu vodiča i kabela u strojogradnji, za instalaciju klima uređaja, drvnoj industriji, industrijskim postrojenjima i u kućanstvu za glavne priključne vodove.

Cijena po metru dužnom. Pakiranje 30m

5,00 kn /m

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

m

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close