vidella klej 310ml
, ,
fixprix

LJEPILO ZA STIROPOR 310ML

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 5907584890162

Ljepilo za stiropor lajsne i rozete Decolep S 310ml služi za lijepljenje stiropornih lajsni i rozeta na zid ili strop. Za unutrašnju primjenu.

Količina pakiranja od 310ml je dovoljna za cca 20m lajsni. Može se prebojati.

Ljepilo bijele boje. Podloga mora biti suha i čista. Način lijepljenja: odrežite vrh spremnika. Nanesite ljepilo u linijama na proizvod koji treba zalijepiti i pritisnite na podlogu. Izvedba: do 20m, ovisno o promjeru istisnute linije. Koristite na temperaturama između 10 i 40 ° C. Čuvati na 5-25 ° C.

21,90 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close