Mjerna traka fiber profy
,
Max logo R finale435345

METAR MESBAN 50m

Dostupnost:

Dostupno za 2-7 radnih dana


EAN: 3856003633762

Mjerna traka – mezban dužine 50m. Materijal fiber glass.

Unutarnja jezgra od staklenih vlakana. Izuzetno tvrd zaštitni premaz od polivinil-klorida. Vrhunska trajnost. Otporan na vremenske uvjete. Točnost je gotovo usporediva s onom na konvencionalnom čeličnim metrom. Tolerancija vrpce (+ -) 5 mm na 30 metara.
Čitljivost je savršena jer su svi znakovi ispisani ultraljubičasto otpornom tintom. Dakle, znakove će biti teško izgubiti godinama.
Neprovodna traka izrađena je od materijala koja čine mjernu traku vrlo siguranom od rizika električnog udara.

119,90 kn /kom

Dostupno za 2-7 radnih dana

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close