Podolit D 30 samonivelirajuća masa 25kg
, , , ,

Podolit D-30 samonivelirajuća masa 25kg

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 3875000331501

Podolit D-30 samonivelirajuća masa 25kg

Podolit – D30 je samonivelirajuća  masa za izravnavanje unutrašnjih betonskih podloga prije polaganja parketa, keramike, tekstilnih i PVC obloga.

93,00 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Podolit D-30 samonivelirajuća masa 25kg

Dozvoljena debljina nanošenja je 4-30mm. Priprema podloge: podloga mora biti čvrsta, suha, bez masnoća i stara najmanje 30 dana. U slučaju da je podloga porozna ili jako vodoupojna preporučujemo impregniranje sa podlogom-C. Priprema mase: na cca 4,2 – 4,6 vode dodati 25 kg podolita D-30, dobro izmiješati pustiti da odstoji 5-10 minuta i zatim ponovo izmiješati. Zamiješani Podolit D30 se izlije na podlogu, izravna pomoću ravnjače i ako ima potrebe zagladiti gletericom. Masu treba zaštititi od direktnog sunca ili vjetra. Postavljanje završnih podloga ( parketa, keramike, tekstilne, PVC obloge i sl.) može se vršiti nakon 10-30 dana zavisno od debljine poda i temperature sušenja.

Potrošnja: cca 1.2 kg/m² za 1 mm debljine
Pakiranje: vreća 25 kg
Temperatura rada i sušenja: od + 5ºC do + 30ºC

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close