Pur pjena za ljepljenje stiropora ručna 750ml
, , ,
cromakem

Pur pjena za lijepljenje stiropora ručna 750ml

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 3856000812917

Pur pjena za lijepljenje stiropora ručna 750ml

Jednokomponentna ručna PU pjena za ljepljenje ploča od stiropora. Posebno razvijeno za vezivanje i montažu vanjskih izolirajućih fasadnih sustava (EIFS), izolacijskog materijala od polistirena (stiropora), laganih panela i uobičajnih građevnih materijala od betona, porobetona, kamena, cigle, drveta i metala. Neotopljiv nakon stvrdnjavanja, vodootporan, otporan na plijesni, trajno elastičan i može se žbukati. Ima vrlo dobru strukturu i izvrsno prianja od +5°C. M. Ako se pravilno primjenjuju, proizvodi pridonose uštedi energije zgrade i usko su povezani sa konceptima pasivne kuće i nulte energetske kuće.

39,90 kn /kom

Popust na količinu Offer ends: 31.12.2020

Količina 1 -11 12 -119 120 +
Cijena39,90 kn35,91 kn33,92 kn

Cijene ovise o odabranoj količini

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Pur pjena za lijepljenje stiropora ručna 750ml

  • Učinkovito ljepljenje fasadnih izolirajućih ploča te uobičajnih građevinskih materijala
  • Višenamjenska primjena
  • Pridonosi uštedi energije
  • Brza i jednostavna primjena
PODRUČJA PRIMJENE

Pur pjena za lijepljenje stiropora ručna 750ml se primjenjuje za vrlo učinkovito vezivanje i montažu polistirena (EPS, EPS-P, XPS itd.) tvrde poliuretanske pjene (PUR/PIR) i ploče od mineralnih vlakana, te za zapunjavanje spojeva između izolirajućih ploča.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close