Sigma Tecnica 2B3 66cm rezač pločica
Sigma Tecnica 2B3 66cm rezač pločica Sigma tagliapiastrelle 2b3 sigma serie tecnica 211
,
Sigma

Sigma Tecnica 2B3 66cm rezač pločica

Dostupnost:

Dostupno po vašoj narudžbi za 2-7 radnih dana


EAN: 8033675800028

Sigma Tecnica 2B3 66cm rezač pločica

Sigma 2B3 vrhunska mašina za rezanje pločica

Male je težine i kompaktnih dimenzija. Reže različite debljine pločica bez potrebe za podešavanjem.  Zakretna traka za mjerenje koja podupire pločicu rotira se za 45 ° u oba smjera i okreće se u središtu linije rezanja, omogućujući tako da se dobije stvarno mjerenje komada koji se reže.

1.484,10 kn 1.649,00 kn /kom

Dostupno po vašoj narudžbi za 2-7 radnih dana

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Sigma Tecnica 2B3 66cm rezač pločica

RUCNI REZAČI PLOČICA SU PRIKLADNI ZA REZANJE: dvostruko pečene pločice, jednostruko pečene pločice, gres porculan, klinker, terakotu, tanki mramor

SUSTAV ZA REZANJE POVLACENJEM: 2a maksimalnu brzinu i preciznost.
SUSTAV ZA REZANJE GURANJEM: omogućava intuitivno i lagano rezanje iza tanke materijale
SUSTAV ZA REZANJE GURANJEM-MAX + KLICK KLOCK: iznimno velika snaga, omogućava lagano rezanje osobito debelih i reljefnih površina.

ZAREZIVANJE (samo za određene tipove podnih gres porculanskih pločica teške za rezanje)

Ponavljajte ZAREZIVANJE kroz cijelu duljinu reza 4 ili više puta. Primijetit će te da se mijenja zvuk urezivanja SA tipičnog zvuka urezivanja glaziranih pločica na zvuk zarezivanja terakote. Podsjećamo Vas na važnost idućih navoda
1.Imajte na umu da ponavljajući zarezi dosegnu oba kraja rezne linije, osobito prvi i zadnji centimetar
2.NE POMICATI pločicu tokom urezivanja, stoga se preporučuje upotreba kvadrata.

RAZDVAJANJE PLOČICE. Postavite nožicu ručice na pločicu 1,5cm od ruba, te primijenite čvrsti pritisak dok se pločica ne razdvoji. Za modele bez namještana debljine je preporučljivo postepeno primjenjivati pritisak na ručku kako bi zbjegli preduboko urezivanje tokom procesa razdvajanja. Kako bi dobili uski odsječak preporučljivo je prvo rezati dio koji je dvostruko veći od potrebne širine, tek onda rezati na pola (tj. Izrežite prvo 3 cm dio kako bise onda podijelio na dva 1,5cm dijela).

Ako je pločica specifična i nije podijeljena jednako, okrenite pločicu NAOPAKO I izvršite rezanje i razdvajanje sa stražnje strane.

ODRŽAVANJE Održavajte metalnu vodilicu čistom. Povremeno nauljite pokretne dijelove sa tekućim mazivom (preporučeno sa WD-40) i ako ima bočnog zazora, zategnite vijak (A) Nakon nekog vremena, rezovi će postati manje precizni. Na modelima sa novom ručkom, istrošenost se može djelomično oporaviti zatezanjem vijka (B) ili zamijenite ručicu.

5 GODINA JAMSTVO: Jamstvo pokriva sve proizvodne nedostatke, osim prijevoza i dostave. Jamstvo ne uključuje kvarove pogrešnom uporabom, preopterećenjem, nepridržavanje uputa za uporabu o0 normalne potrošnje. Popravci, bez našeg službenog servisa će dovesti do gubitka jamstva. za svaku od navedenih pritužbi, potrebno je priložiti presliku računa. za svako eventualno vraćanje u svezi zamjene ili popravka, prvo mora biti odobreno od strane kompanije.

SKU: 8033675800028 Kategorije: , Oznake , , , , ,

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close