Sjekira Muta 16kg Kranjska STRUC
sjekira kranjska struc
,

Sjekira Muta 1,6kg Kranjska STRUC

Dostupnost:

Dostupno za 2-7 radnih dana


EAN:

Sjekira Muta 1,6kg Kranjska STRUC

Kvalitetna kovana sjekira slovenskog proizvođača Muta – Struc
SJEČIVO 1,6 kg

Drška: Jasen

145,00 kn158,00 kn

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Težina2.45 kg
Dimenzije80 × 12.5 × 20.2 mm
Težina sječiva:

1,4kg, 1,6kg

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close