Solna kiselina cca 20 1l

Solna kiselina cca 20% 1l

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 3858888110536

Solna kiselina cca 20% 1l

Solna kiselina služi kao sredstvo za otklanjanje vodenog kamenca i nečistoća organskog porijekla. Sredstvo za uklanjanje vodenog kamenca i anorganskih naslaga s površina kiselootpornih materijala kao što su keramika, porculan i plastika.

13,00 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Solna kiselina cca 20% 1l

PRIPREMA PROIZVODA:
Proizvod je gotov za primjenu, nije ga potrebno razrjeđivati.

NANOŠENJE PROIZVODA:
Nanijeti na tretiranu površinu i ostaviti da djeluje 10 – 15 minuta te zatim tretiranu površinu dobro isprati većom količinom vode. Ako je
onečišćenje veće, ponoviti postupak.

Upozorenje

Nadražuje oĉi, dišni sustav i kožu. Može lokalno štetno djelovati u slučaju izlijevanja većih koliĉina smanjenjem pH. Djeluje korozivno na većinu metala i pri tome se oslobađa zapaljiv plin vodik.

Napomena
Ne smije se prelijevati, puniti u posude iz kojih se jede, pije ili u kojima se drže namirnice. Ispražnjenu ambalažu isprati većom količinom vode te odložiti u predviđeni spremnik za otpad.

Tehnički list

Sigurnosno tehnički list

 

SKU: 3858888110536 Kategorija: Oznake: , ,
Težina1.08 kg
Dimenzije230 × 80 × 45 mm
Brand

Pakiranje u litrama

1l

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close