STRECHFOLIJA
,

Stretch folija 500×0,03mm (30μ – 5kg)

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 3858884354675

Stretch folija 500×0,03mm (30μ – 5kg) – Standard LLDPE stretch folija prikladna je za sve strojne omatalice. Folija se preporuča za korištenje bez visoke razine prednatezanja. Standard folija se primarno koristi za pakiranje i zaštitu proizvoda prilikom transporta

Debljina: 30μ

99,00 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Stretch folija 500×0,03mm (30μ – 5kg)

SKU: 3858884354675 Kategorije: , Oznake: , ,

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close