Svečana dvorana Gastro

[rev_slider_vc alias=”svecana_dvorana”]

Svečana dvorana ” Gastro ” nalazi se u Donjem Miholjcu i za nju se jednostavno mora reći da je svojim prekrasnim izgledom i kapacitetom među najboljim mjestima za organizaciju Vaših svečanosti.

U mogućnosti smo vam ponuditi u najam svečanu dvoranu izuzetno uređenog interijera, površine od 1000 kvadrata , velike prostranosti i kapaciteta koji prelazi više od 450 sjedećih mjesta. Prostor je klimatiziran, idealne akustičnosti na što smo posebno obratili pažnju kao, i na niz drugih sitnica kako bi Vam pružili najbolje.

Iznajmljujemo dvoranu i za manji broj ljudi – krizma, pričesti, krstitke, poslovni domjenci – sastanci, prezentacije raznih poslovnih događaja.

Obratite nam se s povjerenjem.


    Ovaj obrazac prikuplja vaše ime, adresu, telefon i email u svrhu uspostavljanja komunikacije s vama. Za više informacija pročitajte Izjavu o privatnosti

    Košarica

    close

    Ova web-stranica koristi kolačiće

    Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti