vrtna_termo_tkanina
vrtna_termo_tkanina
brgarden logo

Termo tkanina 18 g/m²

Dostupnost:

Dostupno po vašoj narudžbi za 2-7 radnih dana


EAN:
Termo tkanina 18 g/m²
Specijalni pokrov (agril folija) koji propušta svjetlost, zrak i vlagu i na taj način omogućava optimalnu mikroklimu, te štiti povrtne kulture u vrtu ili polju, ukrasno bilje, grmove, cvijeće i ostale kulture koje su osjetljive na mraz i niske noćne temperature. Može podići temperaturu za nekoliko stupnjeva. Vrtna termo tkanina namijenjena je zaštiti bilja u svim godišnjim razdobljima, pogotovo tijekom zime i proljeća.

21,00 kn179,99 kn

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Termo tkanina 18 g/m²

Postavlja se labavo preko vrtnih gredica, a rubovi tkanine se pričvršćuju klinom (kamenjem ili zemljom). Tokom dana je potrebno omogućiti prozračivanje. Ista vrtna termo tkanina se može upotrebljavati nekoliko sezona za redom ako se čuva i pažljivo spremi.

Agrotekstilnu foliju ili agril zbog fine strukture vlakana poljoprivredni proizvođači od milja nazivaju i „paučinom“.

Sastav: 100% netkano platno (polipropilen)
  • Prednosti upotrebe agrotekstila
  • Zaštita biljaka od niskih ili visokih temperatura
  • Smanjuje dnevno kolebanje temperature
  • Spriječavanje rasta korova
  • Smanjenje upotrebe herbicida
  • Spriječavanje isušivanja zemljišta i stvaranja pokorice
  • Ubrzavanje starta proljetnih kultura
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close