masternet tape mrežasta traka 1
preuzmi e1562158224943

Traka mrežasta bandažna


EAN:

Traka mrežasta bandažna

Ljepljiva traka primjenjuje se kod zazora normalno opterećenih gipskarton konstrukcija, sprječava stvaranja tankih pukotina u sastavu gipskarton ploča. Može se koristiti za popravke žbukanih zidnih površina kod kojih se javljalju pukotine usljed sakupljanja.

7,00 kn

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Traka mrežasta bandažna

Materijal: staklena mrežica sa samolepjivim slojem
Primjena: ljepiti na suhu površinu, zatim fugirati gipsom za gletanje
Pakiranje:  5 cm × 20 m/rola – 72 role/kutija 5 cm × 45 m/rola – 54 role/kutija 5 cm × 90 m/rola– 24 role/kutija

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close