grifovano pletivo
grifovano pletivo grifovana ograda grifovano pletivo ograda grif_pletivo
,

Vibro pletivo 1x2m

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN:

Vibro pletivo 1x2m

Vibro pletivo (grifovano) je pletivo sa najširom primjenom kako u industriji tako i u domaćinstvima. Proizvodi se od svjetlo vučene žice različitih promjera i otvora oka. Zbog svoje izuzetne čvrstoće i jačine koristi se na mjestima gdje su moguća velika fizička naprezanja kao sto su fizičke barijere i zaštita kao i razne vrste platformi. Najčešće se varenjem ubacuje u već pripremljene okvire čime se postiže jos veća čvrstoća.

119,00 kn129,75 kn

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Vibro pletivo 1x2m

Vibro pletivo (grifovano) se izrađuje od čelične svjetlovučene žice, različitih dimenzija. Pletivo je različitih otvora oka i različitih formata tabli. Standardna tabla je 1000×2000 mm. Maksimalna širina je 2000 mm.a dužina do 6000 mm. Pletivo se isporučuje nezaštićeno a postoji mogućnost da bude zaštićeno osnovnom bojom ili plastificirano po zahtjevu kupca u različitim bojama.

Najčešća primjena grifovanog pletiva je u građevinarstvu za ograde, kapije, dvorišna vrata, gelendere, ograde stubišta, svjetlarnike itd. ali i u industriji metalnog nameštaja.

Debljina žice za oko 30×30 je 3,1mm, a za oko 50×50 je 3,4mm

DimenzijeN/A
Otvor oka mm

30×30, 50×50

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close