Žica za varenje 0,8mm HTW-50 5kg
,

Žica za varenje 0,8mm HTW-50 15kg

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


Žica za varenje 0,8mm HTW-50 15kg

Visoko kvalitetna žica 0.8mm HTW-50 za MIG varenje niskolegiranih čelika, presvučena bakrom.  HTW-50 žica je pogodna za 100% CO2  i Argon/CO2 mješavinu (Enermix, Feroline). Zavarivanje sa stabilnom provodljivosti, dobri spojevi (varovi), manje prskanja i izvrsna zavarivačka svojstva.

Certifikat: TÜV, CE, DB 42.177.01/01,ABS, CCS,CWB, LR

259,99 kn /kom

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Žica za varenje 0,8mm HTW-50 15kg

Struja varenja (A): 40-140

SKU: 0800520001500 Kategorije: , Oznake: , , ,

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close