Akfix montažno akrilno ljepilo FN 310
, ,
akfix logo

Akfix montažno akrilno ljepilo FN 310

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 8699396043955
Akfix montažno akrilno ljepilo FN 310 na bazi vode

Akfix 310 montažno ljepilo na bazi vode za ljeljenje brojnih građevinskih materijala. Osobito  je pogodno za Uradi sam majstore jer ne sadrži otapala i ima visoku snagu ljepljenja.

Na bazi akrilne disperzije. Dobar kupopunjavanju pukotina na hrapavim površinama. Pogodno za unutarnju i vanjsku primjenu, otporan na atmosferske utjecaje. Može se prebojati, slab miris, ne sadrži otapala.
Područje primjene

Lijepi materijale kao što su drvo, nepolirano kamenje, beton, gips, pločice, stiropor ploče, sintetički građevinski materijali itd.
Montaža drvenih građevinskih elemenata, ploča od drva i gipsa, ukrasa od gipsa. Montaža ukrasnih drvenih ukrasa. Popravak pukotina u žbuci. Brzi popravci zidova i žbuke

Prikladne površine: MDF, iverice, drvo, polistirenska pjena, beton, zidanje, pločice, keramike, kamen, gips ploče.

Pakiranje: 310ml

19,90 kn /kom

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Akfix montažno akrilno ljepilo FN 310


Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close