Aparat za varenje Sol Futura 3505c Inverter
Aparat za varenje Sol Futura 3505c Inverter2 Aparat za varenje Sol Futura 3505c Inverter1 Aparat za varenje Sol Futura 3505c Inverter3
,

Aparat za varenje Sol Futura 3505c Inverter 350A

Dostupnost:

Dostupno za 2-7 radnih dana


Aparat za varenje Sol Futura 3505c Inverter 350A

Futura 3505 C sastoji se od robusnog invertera koji omogućava postizanje izvrsnih performansi u Mig / Mag zavarivanju. Karakterizira ga i mala potrošnja energije i visoka učinkovitost.
Uvlakač žice (s četiri role) integriran u bočni pretinac i kolica s cilindrima s velikim i čvrstim kotačima čine Futuru 3505 C vrlo praktičnim strojem i koji se može staviti i u skučene prostore. Idealan je za obradu ugljičnog čelika, nehrđajućeg čelika (inox-a), do aluminija i njegovih legura.

12.975,00 kn

Dostupno za 2-7 radnih dana

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Aparat za varenje Sol Futura 3505c Inverter 350A

Raspon žica za zavarivanje kreće se od 0,8 do 1,2 mm u promjeru. Koristi se u raznim sektorima proizvodnje, održavanja, profesionalne namjene, izgradnji hala,čeličnih konstrukcija te u poljoprivrednom sektoru.
Sva podešavanja su intuitivna i jednostavna za postavljanje.
Standardno imaju mogućnost preokreta polariteta za upotrebu s posebnim žicama za zavarivanje i zavarivanjem u postupku “elektrode” zajedno s funkcijama kao što su: VRD, Hot Start, Arc Force
TIG dizajući luk: zahvaljujući upotrebi opcionalnog gorionika TIG, s ručnim upravljačkim ventilom za zaštitni plin, moguće je izvesti zavarivanje na svim čelicima, posebno na nehrđajućim čelicima.

Sol Wleding Futura 3505C specifikacije i letak Hrvatski Talijanski

Aparat za varenje Sol Futura 3505c Inverter3

Težina55 kg

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close