Telwin Maxima 160 Synergic Mig/Mag Inverter
Telwin Maxima 160 Synergic Mig/Mag Inverter Telwin Maxima 160 Synergic Mig Mag Inverter 1
telwin logo_1000

Telwin Maxima 160 Synergic Mig/Mag Inverter

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 8004897975993

Telwin Maxima 160 Synergic Mig/Mag Inverter
Telwin Maxima Synergic 160

IM1300 IM1400 IM1410Nova generacija mig/mag invertera. Mala težina i jednostavna podešavanja parametara. Za održavanje postrojenja, autolimarija i bravarske radove. Mogućnost rada sa i bez zaštitnog plina. Fleksibilnost zavarivanja na raznim materijalima (čelik,inox,aluminij).Isporučuje se za rad bez plina.

Specifikacije Maxima 160

3.480,00 kn
3.132,00 kn
/kom

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Telwin Maxima 160 Synergic Mig/Mag Inverter

Aparat za zavarivanje inverterskom žicom MIG-MAG / FLUX / BRAZING kojim upravlja mikroprocesor. Omogućuje veliku svestranost u upotrebi raznih vrsta materijala (čelik, nehrđajući čelik, aluminij) i u svim mogućim primjenama, od održavanja do instalacijskih radova. SINERGIJSKO podešavanje parametara zavarivanja olakšava upotrebu proizvoda i daje izvrsne rezultate, uvijek, i za manje iskusne rukovatelje. Lagan i kompaktan, lako se može nositi na bilo kojem mjestu intervencije, kako iznutra tako i izvana.
Značajke:
– Obrtanje polariteta za zavarivanje GAS MIG-MAG / BRAZING
– Termostatske, prenaponske, podnaponske, zaštite generatora (+/- 15%).
Pogodan za NO GAS / Flux zavarivanje, može se transformirati u MIG-MAG s opcijskim kompletom. U kompletu s MIG-MAG gorionikom, radnom stezaljkom i kabelom.

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close