Baumit Classico Extra 25kg 2.0mm
Baumit Classico Extra 25kg 2.0mm Baumit kratzstruktur mit kunststoffreibebrett 1 1
,
baumit logo

Baumit Classico Extra 25kg 2.0mm

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 9004329230255

Baumit Classico Extra 25kg 2.0mm  – Baumit Classico Extra Edelputz

Mineralna tankoslojna žbuka ( edelputz ) za fasade.  Tvornički zamiješana, suha žbuka s hidrauličnim protvrdnjavanjem, kao tankoslojna pokrivna žbuka, za unutarnju i vanjsku primjenu, ručnu i strojnu obradu. Isporučiva u strukturi Kratz (1 mm, 1.5 mm, 2 mm, 3 mm).

79,90 kn /kom

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Baumit Classico Extra 25kg 2.0mm

  • mineralna i prozračna
  • klasične površine
  • prirodna i dokazana u praksi

Podloga mora biti čista nosiva, suha bez odvojivih dijelova, prašine i iscvjetavanja. Proizvod je pogodan za: vapneno-cementne i cementne žbuke, Baumit toplinske žbuke s međuslojem (npr. Baumit UniPutz, Edelpuc, Baumit PutzSpachtel ili Baumit StarContact).

  • Lambda R 0.8W/mK
  • Gustoća suhog materijala cca. 1480kg/m³
  • Snaga savijanja > 0.7N/mm²
  • Utrošak cca. 3.5kg/m²
  • Tlačna čvrstoća nakon 28 dana > 1.5N/mm²
  • Maksimalna veličina zrna  2mm

Tehnički list Baumit Classico

SKU: 9004329230255 Kategorije: , Oznake , , , ,

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close