Brzosušiva temeljna boja za metal Allgrund
, ,
Cromacolor logo

Brzosušiva temeljna boja za metal Allgrund

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN:

Allgrund je brzosušivi antikorozivni temeljni premaz izrađen od modificiranih sintetičkih veziva i otapala. Radi svoje posebne formule izvrsno prianja na sve metalne i drvene podloge, brzo se suši i omogućuje dobro povezivanje nanešenih slojeva. Aktivni antikorozijski pigmenti cink fosfata jamstvo su za dugotrajnu antikorozivnu zaštitu metala. Može se premazivati dvokomponentnim lakovima i emajlima. Univerzalnia temeljna boja. Brzosušiva i dugotrajna antikorozivna zaštita. Jednako kvalitetno impregnira drvene i metalne površine, odlično povezuje nanešene slojeve.

46,90 kn1.098,43 kn
28,56 kn49,50 kn /kg

Izaberite opciju klikom:

  • 0,75l
  • 5kg
  • 25kg
Očisti

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Brzosušiva temeljna boja za metal Allgrund

Uporaba: Allgrund jednako kvalitetno impregnira drvene i metalne površine poput ograda, vrata, prozora, strojeva, metalnih konstrukcija, poljoprivrednih strojeva i slično.

Upute za korištenje: Površina mora biti suha, očišćena od prašine i masnoće. Prije uporabe boju dobro promiješati. Boju nanosimo kistom, valjkom ili špricanjem u jedan ili dva sloja.

Proizvod je pripremljen za uporabu. Za čišćenje upotrijebiti nitro razrjeđivač.

Vrijeme sušenja: 10 min – prašno suh; 15 min – suho na dodir. Vrijeme između dva nanošenja: 6 sati ili 30 minuta pri 80°C.

SKU: allgrund Kategorije: , , Oznake: , , ,
Net weight1 kg, 1 kg, 1 kg
Težina1.155 kg
Dimenzije100 × 100 × 117 mm
Boja

Bijela, Crvena temeljna, Siva

Brand

Pakiranje u kg

0,75l, 5kg, 25kg

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close