Antirust - odstranjivač hrđe
Antirust - odstranjivač hrđe
, ,
Cromacolor logo

Antirust – odstranjivač hrđe

(3 recenzije korisnika)

EAN:

Antirust – odstranjivač hrđe

Antirust je visokokvalitetno sredstvo za odstranjivanje hrđe sa metalnih površina.

16,80 kn27,40 kn
30,44 kn33,60 kn /l

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Antirust – odstranjivač hrđe

 Upute za korištenje: Antirust nanesite izravno na površinu koju tretirate. Proizvod nanesite krpom, kistom, špricom ili uranjanjem uu jedan ili dva sloja. Ostavite da djeluje 15 do 20 minuta. Nije potrebno ispirati vodom. Na obrađene suhe površine boju možete nanositi nakon 2-3 sata. U slučaju jako zahrđalih površina prije uporabe Antirusta iščetkajte površinu čeličnom četkom.
Rok trajanja: neograničen. Čuvati u zatvorenom spremniku.
Napomena: Pri radu koristiti odgovarajuće zaštitne naočale i rukavice.

H314: Uzrokuje teške opekline kože i ozljede oka. P102: Čuvati izvan dohvata djece. P201: Prije uporabe pribaviti posebne upute. P202: Ne rukovati prije upoznavanja i razumijevanja sigurnosnih mjera  predostrožnosti. P405: Skladištiti pod ključem. P501: Odložiti sadržaj/spremnik u skladu sa Zakonom o otpadu – predajom tvrtci ovlaštenoj za sakupljanje te vrste otpada. Držati podalje od izvora topline i direktne sunčeve svjetlosti, izvora iskrenja, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Koristiti zaštitne rukavice i odjeću, zaštitna sredstva za oči i lice. NAKON GUTANJA: Isprati usta s mnogo vode, te odmah potražiti lječnički savjet i pokazati mu spremnik ili naljepnicu. Ne izazivati povraćanje! NAKON DODIRA S KOŽOM (ili kosom): Odmah skinuti svu kontaminiranu odjeću.
Dijelove tijela koji su došli u dodir s proizvodom odmah obilno isprati vodom i sapunom. NAKON DODIRA S OČIMA: Ukloniti leće, ukoliko ih unesrećeni nosi. Isprati odmah obilno toplom vodom pri podignutim kapcima i nastaviti ispirati još najmanje 15 minuta.
OPASNOST Sadrži: fosforna kiselina (<50%)

pdf_icon

Sigurnosno tehnički list – Antirust

Net weight0.5 kg, 0.9 kg
TežinaN/A
DimenzijeN/A
Pakiranje u litrama

0,5l, 0,9l

Brand

Temelji se na 3 recenzije

5.0 sveukupno
3
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

 1. Miroslav K. (Potvrđen vlasnik)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

  Svaka preporuka

  Miroslav K.

 2. Anoniman (Potvrđen vlasnik)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

  Anoniman

 3. Hrvoje Marasović (Potvrđen vlasnik)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

  Hrvoje Marasović

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti