,
terran logo

Crijep Synus 1/1

SKU:
Dostupnost:

Dostupno po narudžbi za 2-10 radna dana, za točan rok pošaljite upit linkom ispod količine


Crijep Synus Terran

Lagan i čvrst!. Temeljni element pokrova, stavlja se na više od 95% površine krovova. Crijep Synus ima visoku krajnju tvrdoću, što se tiče materijala, izrađuju se od obojanog betona, tretiranog površinski. Predviđanjem potreba kupaca, nastala je linija proizvoda s novom dodatnom zaštitom ColorSystem. Još jedan korak naprijed u svojoj inovaciji, pa je stigao na hrvatsko tržište nježan, ali ipak čvrst crijep, koja zadovoljava sva očekivanja.

5,10 kn-6,06 kn
Popust:-10.00%
4,59 kn-5,45 kn

  • Synus Crna
  • Synus Crvena Basic
  • Synus Crvena CS
  • Synus Tamnosmeađa
  • Basic
  • Colorsystem
Očisti
Stvarna Površina (m2)
Ukupan iznos

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

 

Utrošak  cca 10 kom/m2
kom/paleta 240
Veličina 330 x 420 mm
Širina pokrova 300 mm
Težina 3,90 kg/kom
Mjera krovne letve min. 30/50 mm
Dužina pokrova, razmak krovnih letvi max. 340 mm (pri nagibu krova)
Prekrivanje u bočnom smjeru 30 mm
Prekrivanje jednog iznad drugog min 80 mm
SKU: N/A Kategorije: , Oznake , , , ,
Težina N/A
Dimenzije N/A
Boja Terran

Synus Crna, Synus Crvena Basic, Synus Crvena CS, Synus Tamnosmeađa

Površinska obrada

Basic, Colorsystem

Temelji se na 0 ocjena

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu.

Ovaj proizvod još nema ocjenu.

Možda će vam se također svidjeti…

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. Ne zaboravite da će nakon plaćanja povrat i zamjena robe biti nemogući ako roba spada u popis proizvoda izrađenih po narudžbi ili zamješanih boja koji se ne mogu zamijeniti i vratiti.
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku.