cezar_crveni1
cezar 3 cezar 4 cezar 5
,
nexe crijep logo

Crijep Cezar

Dostupnost:

Dostupno za 2-7 radnih dana


EAN:

Crijep Cezar

Cezar je crijep velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavlja jedinstvenu kombinaciju za Vaš krov. Glavna odlika crijepa je njegova veličina (10 kom/m2) što znatno utječe na utrošak materijala, kao i brzinu gradnje, a u konačnici predstavlja i bolju ekonomsku isplativost. Ponuda boja – natur, crvena, crna, smeđa i antracit.

8,10 kn-10,19 kn
7,29 kn-9,17 kn

Izaberite opciju klikom:

  • Antracit
  • Prirodno crvena
  • Crvena engoba
  • Crna Lux
  • Smeđa Lux
Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Crijep Cezar

Posebno je prilagođen za primjenu u kontinentalnim područjima. Karakteristike ovog crijepa su veliko pomično područje (i do 5 cm) i vrhunska brtvena svojstva (sustav dvostruke brtve) cime se povećava sigurnost i raznolikost primjene.

  • Prosječna masa: 4,0 kg/kom
  • Utrošak po m2 (kom): 10
  • Pokrivne dimenzije (mm): 400×250
  • Pakiranje paleta:  240 komada na paleti u 4 reda; dimenzije pakiranja 1020×965 mm; težina pakiranja 980 kg

50_garancija

 

SKU: N/A Kategorije: , Oznake: ,
TežinaN/A
DimenzijeN/A
Boja Nexe

Antracit, Prirodno crvena, Crvena engoba, Crna Lux, Smeđa Lux

Brand

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close