evb50
,
jesenice

ELEKTRODE EVB50 3,25mm (4kg) BAZIČNE

Dostupnost:

Dostupno po vašoj narudžbi za 2-7 radnih dana


EAN: 3838579101210

Bazična elektroda za zavarivanje nelegiranih i niskolegiranih čelika i čeličnih limova čvrstoće do 610 N/mm2. Zavari su žilavi i pri niskim temperaturama i otporni su na nastajanje prslina. Elektroda ima odlične zavarivačke osobine i stabilan luk. Šljaka se lako odstranjuje.

99,00 kn /kom

Dostupno po vašoj narudžbi za 2-7 radnih dana

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close