hidrat
, ,

Hidratizirano vapno Sirač 25KG Hidrat

Dostupnost:

Na zalihi


EAN: 3859892498047

Hidratizirano vapno nastaje procesom kontroliranog dodatka vode živom vapnu. Potrebno je razlikovati hidratizaciju dolomitnog, od hidratizacije kalcitnog vapna.  Na lokaciji u Siraču proizvodi se poluhidratrizirano dolomitno vapno.

Sukladno normi HRN EN 459-1:2010 Građevno vapno – 1.dio: Definicije, specifikacije i kriteriji sukladnosti. Za istu aktivnost posjeduje Certifikat o sukladnosti kontrole tvorničke proizvodnje.

Pakiranje u vrećama mase 25 kg. 

 

 

23,70 kn

Na zalihi

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Siračko vapno (oznaka: DL 85-30-S1)

KEMIJSKI SASTAVFIZIKALNE KARAKTERISTIKE
CaO+MgOmin 85%PostojanostPostojan
MgOmin 30%

Finoća
ostatak na situ 0,63mm
ostatak na situ 0,20mm

  ostatak na situ 0,09mm

 0%
max 2%

max 7%

CO2max 9%Slobodna vodamax 2%
SO3max 2%Sadržaj zrakamax 12%
Vrijednost prodiranja> 10 i < 50 mm
Nasipna gustoća0,3 – 0,6 kg/dm3

Riječ je o materijalu vrlo dobre finoće (ostatak na situ 0,09 mm je do 2%) i  izrazite bjeline.  Ova se vrsta materijala koristi u pripremi morta (za ziđe, vanjsku i unutarnju žbuku), proizvodnji drugih građevnih proizvoda,  reguliranju pH, obradu tla/vode, kemijskoj industriji te u zaštiti okoliša.

Dokumentacija

SKU: 3859892498047 Kategorije: , ,

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close