Metla sirak 5x šivana
, ,

Metla sirak 5x šivana

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 8607000136702

Metla sirak 5x šivana

Sirak se široko uzgaja širom svijeta u različite namjene. Za izradu metli koristi se sirak metlaš koji čini osnovni dio metle. Detaljnom selekcijom i obradom ove biljke, svaki proizvod se može izdvojiti vrhunskom kvalitetom.

29,00 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Metla sirak 5x šivana je šivana u 5 redi kako bi bila dovoljno čvrsta za sve uobičajene poslove pometanja i čišćenja.

SKU: 8607000136702 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close