Kontakt B plus
Kontakt B plus
lasselberger knauf

Kontakt B plus

Dostupnost:

Na zalihi


EAN:

Kontakt B plus

  • Vezivni most -grund
  • Za unutarnju primjenu
  • Kod podnih i zidnih grijanja
  • Poboljšana prionjivost
  • Daje hrapavu površinu

 

49,00 kn219,00 kn

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Kontakt B plus

Vezivni most za glatke neupojne površine i kod lijepljenja “pločice na pločicu”.

  • Potrošnja: cca 0,25kg/m2

Alkalnootporni predpremaz i vezivni most na bazi disperzijskih umjetnih smola s mineralnom ispunom, za ručno i strojno nanošenje. Vezivni most za podložne gipsane žbuke na glatkim, slabo upojnim ili neupojnim betonskim zidovima i stropovima.
Primjena KontaktB Plus se posebno preporučuje kod betona izvedenog u glatkoj oplati i kod predgotovljenih betonskih elemenata.
Primjenjiv i kao vezivni most kod lijepljenja keramike na glatke neupojne podloge (npr. stare pločice)

TežinaN/A
Pakiranje:

1 kg, 7 kg

Brand

Tehnički podaci

Sigurnosni tehnički listovi

Izjava o svojstvima (DoC)

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close