Pločice Gres Sp7810 Svijetlo Biege
, ,
enmon

Pločice Gres Sp7810 Svijetlo Biege

Dostupnost:

Dostupno za 2-7 radnih dana


Pločice Gres Sp7810 Svijetlo Biege

Klasične pločice prekrivene su glazurom koja može biti sjajna ili mat, dok su gres pločice napravljene od istog materijala (površina i unutrašnjost pločice su stoga iste boje). Gres (kamen/granit) pločice se uglavnom ne glaziraju, manja je varijacija boja te su u pravilu tvrđe i otpornije, stoga i zahvalne za postavljanje u eksterijer i interijer. Otprone su na kiseline i lužine, tako da se mogu postavljati u izmuzišta, klaonice, i slične objekte.

72,00 kn

Dostupno za 2-7 radnih dana

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Pločice Gres Sp7810 Svijetlo Biege
Kategorija Podne pločice
Naziv serije SP 7810
Naziv proizvoda SP 7810 Svijetlo Biege 33.3×33.3
Grupa boja Svijetlo Biege
Klasa proizvoda I Klasa
Upotreba Podovi i zidovi, za vanjsku i unutarnju prijemnu
Upijanje vode <0,5%
Protukliznost proizvoda /DIN 51 130/ R10
Materijal Granitna (gres) keramika (Coloured Body)
Dužina 33.00 cm
Širina 33.00 cm
Masa 25.12 kg
Jedinica mere m2
Kvadrata u kutiji 1.44
Prodaje se isključivo na cijele kutije

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close