kvarcni
, , ,
lasselberger knauf

KVARCNI PIJESAK KNAUF 25kg

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 5991122001165

Kvarcni pijesak s izvrsnom raspodjelom zrna za estetsko i homogeno popunjavanje spojeva (fugni) kod betonskih opločnika, unutra i na otvorenom. Također pogodno za pjeskarenje. Ne sadrži vodu, omogućavajući jednostavno i ekonomično izvršavanje. Bez korova, što pojednostavljuje naknadno održavanje.

Granulacija pijeska je od 0,1 mm do 0,6 mm.

22,00 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close