Lim crni HV hladnovaljani 1x2m tabla
Lim crni HV hladnovaljani 1x2m tabla¸1

Lim crni HV (hladnovaljani) 1x2m tabla

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN:

Lim crni HV (hladnovaljani) 1x2m tabla

Hladnovaljani lim (HVL)

Hladnovaljani limovi dobivaju se postupkom hladnog valjanja iz platina koje se dobivaju prethodnom toplovaljanom redukcijom debljine iz slabova na manje debljine,koje su pogodne da bi se iz njih moglo hladnim valjanjem dobiti hladnovaljane limove. Drugi način dobijanja HVL je iz hladnovaljanih traka(kotura) koje se proizvode postupkom hladnog valjanja. Pogodni su za zavarivanje i nanošenje premaza (bojenjem, lakiranjem, plastificiranjem). Koriste se u automobilskoj industriji, za proizvodnju bijele tehnike, u metalskoj industriji, za proizvodnju ambalaže itd.

125,00 kn-399,00 kn
112,50 kn-359,10 kn

Izaberite opciju klikom:

  • 0,8
  • 1,0
  • 2,0
  • 3,0
Očisti

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Lim crni HV (hladnovaljani) 1x2m tabla

Kvaliteta DC01A, a standardni format table je: 1000x2000mm
Norma: EN 10130
Tolerancije dimenzija: EN 10131

SKU: limcrni Kategorija:
TežinaN/A
DimenzijeN/A
Debljina mm

0,8, 1,0, 2,0, 3,0

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close