Mast za centralno podmazivanje FOR 00 EP
,
fam logo

Mast za centralno podmazivanje FOR 00 EP

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN:

Mast za centralno podmazivanje FOR 00 EP

EP maziva mast se primjenjuje za podmazivanje kotrljajućih i kliznih ležajeva pri povišenim opterećenjima i manjim brojevima okretaja. Primjenjuje se za centralno podmazivanje ležajeva i jako opterećenih reduktorskih prijenosnika. Primjenjuje se i za podmazivanje kliznih staza, kliznih ležajeva, spojnica i drugih opterećenih mazivih sklopova na industrijskoj opremi.

31,00 kn150,00 kn

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Mast za centralno podmazivanje FOR 00 EP

Temperaturni interval primjene: -30°C do + 115°C.

OsnovaLitijumov sapun
Konzistencija NLGI00
Točka kapanja (°C)160
Opterećenje pri svarivanju N2500

Standardi: DIN 51 502:KP 00K-30; ISO L-X CCHB 00

TežinaN/A
Pakiranje u kg

0,8kg, 4kg

Brand

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close