Pur pjena niskoekspandirajuća pištoljska 750ml
,
cromakem

Pur pjena niskoekspandirajuća pištoljska 750ml

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 3856000812344

Pur pjena niskoekspandirajuća pištoljska 750ml

NISKOEKSPANDIRAJUĆA PU PJENA PIŠTOLJSKA
Jednokomponentna pjena niske ekspanzije (ekspandira max.15% od svog volumena). Namijenjena za uporabu sa montažnim pištoljem. Točno doziranje za poslove brtvljenja, zapunjavanja, izolacije, lijepljenje kanalica, montaže i ugrađivanja u građevinarstvu. Odlična zvučna i toplinska izolacija. Temperaturno otporna od -40°C do
+90°C.

37,20 kn

Popust na količinu Offer ends: 31.12.2020

Količina 1 -11 12 -119 120 +
Cijena37,20 kn33,48 kn31,62 kn

Cijene ovise o odabranoj količini

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Možda će vam se također svidjeti…

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close