Šamotna opeka 250×124mmŠamotna opeka 250×124mm
, ,

Šamotna opeka 250×124mm

Dostupnost:

Na zalihi


EAN:

Šamotna opeka 250×124mm

Šamotna opeka je izrađena od kvalitetnog vatrootpornog materijala. Izdržava temperature do 1200ºC. Šamotna cigla služi za oblaganje prostora izloženih visokim temperaturama, kamina, peći, pečenjara, roštilja i za različite dekoracije i sl. Šamotna cigla je neizbježna pri gradnji peka i pečenjara. Ugrađuje se uz pomoć šamotnog brašna i staklene vode.

7,40 kn12,00 kn

Izaberite opciju klikom:

  • 20
  • 30
  • 40
Očisti

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Šamotna opeka 250×124mm

Potrošnja – normativ nanošenja (u debljini 3-4 mm) šamotnog kita (smjese staklene vode i šamotnog brašna) je:

  • 6 kg po metru kvadratnom za šamotnu opeku debljine 2 cm
  • 7 kg po metru kvadratnom za šamotnu opeku debljine 3 cm
  • 14 kg po metru kvadratnom za šamotnu opeku debljine 6 cm

 

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close