multichemica sintetico
,
multichimica

Sintetički razrjeđivač 1l

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 8020709000080

Sintetički razrjeđivač 1l

Sintetički razrjeđivač Multichimica sastavljen je od visoko kvalitetnih odabranih sirovina, koristi se za razrjeđivanje sintetičkih i boja na bazi emajla i, zahvaljujući sporom isparavanju, daje sjaj i širenje proizvodu boje. Zahvaljujući visokoj snazi ​​otapala, sintetički razrjeđivač se također može koristiti za čišćenje pištolja, četkica i alata obojanih bojom. Zbog svoje čistoće proizvod je stabilan i ne propada.

22,00 kn
22,00 kn /l

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Sintetički razrjeđivač 1l

SKU: 8020709000080 Kategorije: , Oznake: ,

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close