terran banner
 • ,

  Crijep Synus 1/1

  terran logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Lagan i čvrst!. Temeljni element pokrova, stavlja se na više od 95% površine krovova. Crijep Synus ima visoku krajnju tvrdoću, što se tiče materijala, izrađuju se od obojanog betona, tretiranog površinski. Predviđanjem potreba kupaca, nastala je linija proizvoda s novom dodatnom zaštitom ColorSystem. Još jedan korak naprijed u svojoj inovaciji, pa je stigao na hrvatsko tržište nježan, ali ipak čvrst crijep, koja zadovoljava sva očekivanja.

  SKU: n/a
 • ,

  CS SLJEMENJAK S KOPČOM CR

  terran logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Pokrovni element sljemena i grebena. S obzirom na vremenske prilike, kod postavljanja crjepova treba uzeti u obzir prevladavajući smjer vjetra i svaki element treba učvrstiti. Po mogućnosti, vjetar se ne smije provući ispod sljemenjaka, odnosno količina oborina koji ovdje ulaze mora biti minimalna. Sa zakivanjem ili zaptivanjem sljemenjak je otporan na oluje. Ranije uobičajeni postupak žbukanja ili bojanja se ne preporučuje. Za učvršćivanje letvi sljemena treba koristiti nosač letvi.

  Površinska obrada: Colorsystem

  SKU: sljemenjak-cs
 • ,

  CRIJEP RUNDO -BIBER

  terran logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  TRADICIONALNI BIBER POKROV – RUNDO
  Linija proizvoda sa stilom
  Jasna vizija i svježa prirodnost. Izbor onih koji slijede arhitektonske zahtjeve modernog doba, ali i dalje preferiraju klasični stil.

   

  SKU: rundo

Prikazuje se svih 3 rezultata