rundo
,
terran logo

CRIJEP RUNDO -BIBER

Dostupnost:

Dostupno za 2-7 radnih dana


EAN:

TRADICIONALNI BIBER POKROV – RUNDO
Linija proizvoda sa stilom
Jasna vizija i svježa prirodnost. Izbor onih koji slijede arhitektonske zahtjeve modernog doba, ali i dalje preferiraju klasični stil.

 

6,67 kn6,90 kn

Izaberite opciju klikom:

  • Antik
  • Antracit
  • Carbon
  • Crvena - prirodna
  • Crvenosmeđa (Bordo)
  • Korall
  • Merlot
  • Mocca
  • Tamno smeđa
Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

ColorSystem – razvojem tehnologije i ova industrijska grana koristi materijale koji pružaju nove prednosti. Površinska zaštita ColorSystem ima prvenstveni cilj produžiti na što dulji vremenski rok „izgled novog crijepa”.Na ovaj način tretiran proizvod je puno otporniji i na vremenske uvjete.
ColorSystem površinska zaštita također omogućava ugradnju na sve vrste krovova. Naša je preporuka crjepove oplemenjene sa ColorSystem zaštitom primijeniti na krovišta koja imaju srednje ili veće padove ( iznad 25°). Čak niti vrlo velika krovišta ne predstavljaju problem. Dvoslojna površinska zaštita sa dodatkom laka daje Terran crjepovima sa ColorSystem zaštitom decentni svilenkasti sjaj. Ovi modeli crijepa svojom glađom površinom daju povećanu otpornost na površinsku abraziju koja nastaje pod utjecajem atmosferalija. Crijep oplemenjen sa ColorSystem površinskom zaštitom se svojim karakteristikama izdiže iz srednje klase kojoj pripada. Nadprosječan omjer kvalitete za uložena sredstva je omiljeni zbor velikog dijela kupaca.

SKU: rundo Kategorije: ,
TežinaN/A
DimenzijeN/A
Boja Terran

Antik, Antracit, Carbon, Crvena – prirodna, Crvenosmeđa (Bordo), Korall, Merlot, Mocca, Tamno smeđa

Brand

kom/paleta240
Veličina330 x 420 mm
Širina pokrova300 mm
Težina4,40 kg/kom
Mjera krovne letvemin. 30/50 mm
Dužina pokrovamax 340 mm
Prekrivanje u bočnom smjeru30 mm
Prekrivanje jednog iznad drugogmin 80 mm

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close