Silikon neutralni cam
,
cromakem

SILIKON NEUTRALNI TRANSPARENT 280ML

Dostupnost:

Na zalihi


EAN: 3856000812375

NEUTRALNI SILIKONSKI KIT
jednokomponentna neutralna masa za brtvljenje trajnoelastičan, odlične meh. karakteristike. Ne utječe na
stvaranje korozije, odlično prianja na većinu građevinskih materijala: staklo, drvo, beton, kamen, keramiku, ciglu, aluminij, metal, razne vrste plastike.
Otporan na sve vremenske utjecaje: kišu, snijeg, ekstremne temperature, UV zrake, otporan na kemikalije

25,00 kn

Na zalihi

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close