Daska jelova 4m
,

Daska jelova 4m

SKU: 160001
Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


Podijeli:

Daska jelova 4m dužine, je neobrađena (građevinska), piljena (sirova) daska od smreke/jele za izradu konstrukcija, pokrivanje krovova, oblaganje podova, izradu kalupa za betoniranje (šalunga) i razne druge namjene.

1.524,49 kn 1.693,88 kn /m3

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

m3

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Daska jelova 4m

Daska colarica je različitih širina, dužine su 4m, i 2,3 cm debljine i prodaju se po m3

Koliko m2 (kvadratnih metara) ide u m3 (kubik) daske?

Jedan m3 daske iznosi 40m2!

Ako trebate dasku preračunati u m2 onda je 10m2 daske = 0,25 m3

Temelji se na 0 ocjena

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu.

Ovaj proizvod još nema ocjenu.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku.