Teranil Ekstra
Teranil Ekstra
,
samoborka logo

Teranil Ekstra

(1 recenzija korisnika)
Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN:

Teranil Ekstra – cementno vapnena masa za gletanje

Namjena i svojstva

Gletanje vanjskih i unutarnjih zidova i stropova; pogodna za sanacijske radove; moguća završna obrada u reljefnoj teksturi

16,00 kn79,90 kn

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Teranil Ekstra

Potrošnja – 1,2 kg/m²/mm

Izgled – bijeli prah

Primjenjuje se na podlogama:

  • beton star najmanje 2 mjeseca
  • vapneno cementne žbuke VC 50, VC 40,UNIVA 30 stare najmanje 14 dana

PRIPREMA PODLOGE:
Sve podloge moraju biti čiste, čvrste, nosive, suhe, nesmrznute, bez ostataka oplatnih ulja. Slabo upojne podloge , glatke betone impregnirati GRUNDOM ili Akril emulzijom dan prije nanošenja TERANILA EKSTRA. Sve ostale podloge impregnirati UNIVERZALKONCENTRAT GRUNDOM razrijeđenim vodom u omjeru 1:2 (1dio UKG : 2 dijela vode) 4-6 sati prije nanošenja TERANILA EKSTRA.
PRIPREMA MATERIJALA:
Sadržaj vreće 25 kg miješati sa cca 8,5 litara ručno ili strojno vode dok se ne postigne homogena masa pogodna za nanošenje.
Izmiješani materijal mora odstajati cca 10 minuta (vrijeme sazrijevanja).
PRIMJENA:
gletanje
TERANIL EKSTRA nanositi metalnim gleterom u maksimalnoj debljini do 5 mm i fino zagladiti, Prije nanošenja drugog sloja, osušeni prvi sloj potrebno je prebrusiti finim brusnim papirom i otprašiti. Za izravnavanje većih neravnina TERANIL EKSTRA nanositi u nekoliko slojeva i to uvijek na prethodno očvrsli i osušeni sloj.
reljefna obrada
TERANIL EKSTRA nanositi metalnim gleterom u maksimalnoj debljini do 5 mm i obraditi u reljefnoj teksturi (valjkom, lopaticom i sl.).

Tehnička uputa

Sigurnosno tehnički list

Izjava o svojstvima

TežinaN/A
DimenzijeN/A
Brand

Pakiranje u kg

2kg, 5kg, 25kg

Temelji se na 1 recenziji

5.0 sveukupno
1
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

  1. drazen alkovic (Potvrđen vlasnik)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    drazen alkovic

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close